Handboek voor trainers, stappen ter verrijking.

handboek voor trainers Anneke DurlingerIn het Handboek voor trainers kun je lezen hoe je het leerproces in een training of een team vorm geeft?

Hoe haal je het beste uit jezelf als trainer? Hoe stimuleer je dat groepsleden individueel het beste uit zich zelf halen en hoe je de groep als systeem zo gunstig mogelijk kunt beïnvloeden voor een zo mooi mogelijk rendement. Op al deze, en nog heel veel meer andere vragen en onderwerpen, gaat het Handboek voor Trainers uitgebreid in.

Anneke Durlinger heeft Handboek voor Trainers, stappen ter verrijking geschreven met haar hoofd in de wolken, haar hand op haar hart en haar voeten op de grond. Het resultaat is een synergie van tientallen jaren werk- en leefervaring.

Een boek waarin met bezieling en passie leer- en ontwikkelingsprocessen handen en voeten krijgen.

Zowel beginnende trainers als ervaren trainers zullen baat hebben bij dit handboek. Beginnende trainers omdat het hen erg veel houvast geeft. Ervaren trainers omdat het hen helpt nog meer de puntjes op de i te zetten en omdat de vernieuwende elementen uit dit boek een verrijkende kijk op trainen zal geven. Docenten, teamleiders, managers en adviseurs vormen eveneens een belangrijke doelgroep.

Het handboek kan gehanteerd worden als voorbereidingsinstrument voor trainingen en ook als naslagwerk. Het is het soort boek dat je ter beschikking wilt hebben als je geïnspireerd wilt worden. En een overzichtelijk handvat voor de dagelijkse praktijk.

Het handboek verbindt het gedachtegoed van NLP (Neurolinguïstisch Programmeren) over doelgerichte (innerlijke) verandering/transformatie met de inzichten van de twaalf zintuigen van Soesman. Bewustzijn hiervan helpt om je zintuiglijke waarneming te verfijnen. Zoals het functioneel is voor de Eskimo om in zijn bestaan de verschillende soorten sneeuw te kunnen onderscheiden, zo is kennis en inzicht in de twaalf zintuigen uitermate relevant voor mensen, die zich met persoonlijke ontwikkeling bezighouden. Dit alles wordt gevoed met oefeningen uit de chi gong vanuit de vraag: hoe beheers je je levensenergie zodat de harmonie tussen lichaam en geest bevorderd wordt? Hoe versterk je je kwaliteit van aandacht en het laten leven van de aandacht in je hele lichaam om het doel van ‘het beste uit jezelf te halen’; (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) te dienen en daarmee de relatie?

Productinformatie
Auteur: Anneke Durlinger Van Der Horst
Taal: Nederlands
Afmetingen: 34x240x170 mm
Gewicht: 963,00 gram
Druk: 2
ISBN13: 9789082031126
Prijs 49,90 euro

Bestellen? Stuur een email naar mij, Anneke Durlinger, tjoys@xs4all.nl en ik stuur het je zo snel mogelijk toe. (geen verzendkosten)

Recensies (klik hier)