Internationale certificering en accreditaties van de NLP-trainerstraining

Vertrouwen Verbinden Verrijken

Over:

Certificering en accreditaties met betrekking tot de eerstvolgende (IA-NLP) gecertificeerde NLP-trainerstraining.
Start 6 februari 2020

data en kosten
succesvol(ler) als NLP-trainer
vragen en antwoorden nlp trainerstraining
voor meer informatie mail of bel me: tjoys@xs4all.nl of 06 51516208

Fellow Member Trainer IANLP

Als Fellow Member Trainer IANLP is Anneke Durlinger geautoriseerd om haar NLP-trainerstraining te certificeren met het zegel van IANLP. De onderscheiding  “Fellow Member Trainer IANLP” wordt toegekend aan trainers met bewezen uitstekende performance, gedegen ervaring en bewezen trainerservaring van minimaal 300 uur.
Vanaf 1987 heeft zij zich bekwaamd in NLP en sinds 1995 (en nog steeds) NLP-trainer bij het IEP te Nijmegen. Zij is internationaal gecertificeerd trainer (NLPU 1997) en ook nationaal gecertificeerd trainer (IEP 1997). Haar Handboek voor trainers getuigt van haar kennis en kunde met betrekking tot het toepassen van NLP in groepen. De NLP-trainerstraining is een logische volgende stap.

ianlp-zegelIANLP

De International Association of NeuroLinguistic Programming (www.IA-NLP.0rg) houdt zich als organisatie alleen bezig met het zetten van de kwaliteitsstandaard voor practitioners, masterpractitionerstrainingen en trainerstraining NLP. Gedurende de laatste 30 jaren staat de IANLP merknaam voor hoge kwaliteit training. De IA-NLP is gecommitteerd om verder te bouwen op deze traditie. De IA-NLP staat voor  NLP trainingsstandaard zoals ze wereldwijd bekend en geaccepteerd zijn.

Fellow Member Trainers van het  IANLP, en als zodanig ook ik, onderschrijven en verbinden zich aan de ethische code van de IA-NLP als ook de curricula van de NLP-practitioners, NLP-masterspractitioners en ook de NLP-trainerstraining.  Zij waarborgen zo de kwalitatieve trainingsstandaard en professionele ethiek op de verschillende niveaus, naar beste vermogen. Zie o.a. voor de curricula ook www.ia-nlp.org.

Certificering IANLP

Het verkrijgen van het certificaat NLP-trainer IANLP is alleen dan mogelijk wanneer ook de practitionerstraining en de masterspractitionerstraining van de trainee voldoen aan het IA-NLP curriculum. Dit staat beschreven op de site www.ia-nlp.org en betreft onder andere 130 uur live training per practitioners en masters.

Aangezien tot op heden in Nederland geen Fellow Member Trainer IANLP practitioners, dan wel master-practitioners hebben gecertificeerd is de trainee gehouden aan de ‘procedure for granting equivalency’. Dit is een post-certificering gebaseerd op derde partij training. Dit kan alleen worden uitgevoerd door een Fellow Member Trainer IANLP.
Mocht op basis van de uitgevoerde toetsing de trainee niet voldoen aan de ureneis van live training, dan wel dat het curricula van de eigen gevolgde practitioners- en masterpractitionerstraining afwijkt van het IANLP curriculum, dan kan op grond van deze ‘gap analysis’ een aanvullende training worden voorgesteld. Deze aanvullende training zal gevolgd moeten zijn voor deelname aan de trainerstraining.
Op deze manier wordt ook de kwaliteit van de toestroom bewaakt. Voor meer informatie zie Vragen en antwoorden of mail naar tjoys@xs4all.nl

SKB accreditatie en certificering
De training tot NLP-gecertificeerd trainer en gecertificeerd NLP trainer van Tjoys is door de SKB (Stichting Keurmerk Beroepsscholing voor de Psycho-sociale en Geestelijke Gezondheidszorg) geaccrediteerd en gecertificeerd. Zie www.stichtingskb.nl

Ik ben er trots op dat deze twintigdaagse trainerstraining (150 uur live on-site training), de eerste trainerstraining in Nederland is die voldoet aan de standaard van de IANLP, en dus ook IANLP-gecertificeerd is.
Het IEP (Instituut voor Eclectische Psychologie) met name Jaap Hollander, Anneke Meijer en Lucas Derks en de NLP University Santa Cruz van Robert Dilts en Judy Delozier zijn bij het opzetten van deze training mijn grote voorbeeld geweest, waarbij ik erop vertrouw dat ik met hart en ziel het vakmanschap kan uitdragen en overdragen.

CRKBO_Instelling

CRKBO

Als organisatie staat Tjoys training, coaching & consulting ingeschreven in het register van het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Dit betekent dat de daartoe verrichtte audit aangaande o.a. ethische code, examenreglement, organisatorische afspraken met positief resultaat is afgerond. www.CRKBO.nl